sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Mecanismul de Granturi destinat Presei din Diaspora

Mecanismul de Granturi destinat Presei din Diaspora 
Organizația Internațională pentru Migrație, misiunea în Republica Moldova (OIM), în parteneriat cu Biroul pentru Relații cu Diaspora (BRD), anunță rezultatele evaluării aplicațiilor parvenite în cadrul concursului de granturi mici pentru jurnaliștii independenți din Diasporă (profesioniști sau amatori), care desfășoară activități de informare a cetățenilor Moldoveni aflați peste hotare. Aceștia vor primi echipament tehnic necesar pentru a desfășura activități de informare a Diasporei, prin diverse instrumente mass-media.Citeşte mai departe...
Apelul pentru propuneri în cadrul acestui concurs a fost lansat pe data de 10 octombrie, 2014. Până la data de 26 octombrie, 2014, termenul limita pentru aplicare, au fost recepționate în total 18 formulare de aplicare. În vederea evaluării aplicațiilor, a fost creată o Comisie Comună de Evaluare, care a inclus reprezentanți din partea OIM, BRD și Radio Europa Liberă, Biroul din RM.
Tot pachetul de documente de aplicare a fost examinat de Comisie în perioada  27-29 octombrie 2014. În urma evaluării efectuate de Comisia Comună, din acei 18 aplicați, în baza punctajului aplicat de membrii Comisiei, au fost selectați 5 câștigători-beneficiari de granturi, după cum urmează:
1. Anastasia Condruc, Spania
2. Gheorghe Bobeică, Franta (Asociația ”Neo-Dacii”)
3. Ion Ciobanu, Franța (Asociația Mediatică Pro-diaspora France)
4. Nicolae Popovici, Canada (Asociația ”Moldova 9”)
5. Comunitatea de Moldoveni din California, SUA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu